escola estiu beteraTorna l’Escola d’Estiu a Bétera. El termini per realitzar les inscripcions per a l’Escola d’Estiu de Bétera començarà el proper dilluns 22 de maig i i acabarà el dia 31. Enguany les activitats se celebraran del 3 de juliol a l’11 d’agost i els pares interessats poden escollir entre apuntar els seus fills per setmanes, amb la possibilitat d’incloure el servici de menjador.

Des de 15 euros la setmana els xiquets podran gaudir de les activitats per al període de vacances escolars. Tal i com informa l’Ajuntament de Bétera les places són limitades per rigorós ordre d’inscripció i els pares poden obtindre tota la informació a les dependències municipals de Casa Nebot.

Els requisits per poder inscriure’s són tindre entre 4 i 14 anys complits en l’any natural, estar empadronats en el municipi de Bétera, cursar estudis en centres escolars de la localitat o que els pares tinguen el seu treball al municipi.

 
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment