conarda 3Els veïns de la urbanització la Conarda Nord s’han posat en peu de guerra davant la mala situació i la inactivitat de l’Ajuntament de Bétera en esta zona del municipi que consideren totalment “abandonada”.

L’avinguda Azahar amb Senda de la Pobla més que una avinguda és un camí malmès ple de clots. L’associació de veïns va presentar fa tres mesos una queixa al consistori i va parlar amb els regidors responsables però “tot i les bones paraules no hi ha hagut cap actuació”, segons afirmen.

Este cap de setmana per allí passarà el Triatló de Bétera, ja que és en esta zona on està situada la bassa en la qual els triatletes realitzen una de les proves. Segons afirmen els veïns, “com cada any han tallat les herbes i senyalitzat i tapat amb ciment més d’un miler de clots del camí perquè els participants els vegen amb claredat”.

Des de l’associació de veïns Conarda Nord saben que el seu PAI està totalment paralitzat i esperen que l’Ajuntament de Bétera s’implique en la seua urbanització com ho ha fet a Camí de Paterna “allí actuen perquè els veïns han muntat molt rebombori. Sabem que este problema ve de lluny però ens agradaria que l’equip de govern invertira en arreglar el camí amb els diners del fons destinat a millorar zones degradades”.

conarda 2 conarda 1

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment