Vicent-Sorli1112-150x150OPINIÓ

Vicent Sorlí, militant socialista

Ja fa algun temps que deixi de veure i seguir les encotillades i “enguionadas” tertúlies televisives, amenitzades per periodistes i personatges verbosos cada un d’ells amb els seus corresponents caches, és clar.

Alguns mesos fa, amb tota la pena del món, que vaig deixar de comprar, per culpa dels seus editorials que conscient i interessadament enverinaven l’actualitat, el meu diari de referència, ara només el llegeixo a través de les xarxes socials, seleccionant els reportatges, les cròniques i els articles; sinó com m’hagués estat possible saber que Caterina Cardona, àvia d’Albert Camus era natural de Sant Lluís, un poble de Menorca, si no llegint tots els diumenges la columna de Manuel Vicent. Esperem que algun dia s’adonin que les audiències i les vendes amb ser imperativament necessàries, no ho és tot i que el món de la informació hauria de ser, si més no, imparcial i objectiu que no neutral.

També, com no, fa temps, crec que des del principi, que deixi de preocupar-me per les ocurrències de quinze anys dels emergents, fidels i experts seguidors de les xarxes socials i de les consultes “on line”.

Si tot això, en realitat, m’hagués preocupat, segur que a dia d’avui no seria feliç, feliç per unes hores, per un dia, per un instant, però feliç per veure com el treball i les conviccions et reporten de tant en tant satisfaccions com la de veure, com tots ells, tertulians xerraires, nobles periodistes i polítics sortits de la Complutense, al contrari que els militants del PSOE, estaven rematadament equivocats.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

  1. Com sol•licitar que es torni a implantar un autobús municipal que doni servei a Bétera, tenint en compte el creixement d’aquesta localitat i com les distàncies són cada vegada més dificultoses, sobretot, per als majors davant la necessitat de traslladar-se, o bé al Centre metge, o els que habitem la zona nord per assistir a la piscina coberta.
    Fa més de deu anys es va suprimir un bus urbà per falta de gent que ho utilitzés, però avui ha envellit la població i no sempre poden els majors dependre dels seus fills, d’altra banda pensem que, possiblement, no sigui necessari un gran autobús, més aviat un microbús, per veure el que dóna de si, i si pot ser, fes diferents parades en tota la localitat … sublim seria que, en fi, el circuit ja ha de ser, tasca de personal qualificat en la matèria. Com és lògic cada un de nosaltres voldríem una parada de bus a la porta de casa, però som conscients que aquesta solució correspon a altres estaments i acceptem la solució que creguen aconsellable, i que la gent gran pugui anar al Centre mèdic sense problemes, o que els habitants de les zones allunyades de l’estació del metro o de la piscina coberta puguin assistir als cursos de natació (o aiguagim)
    Si alhora es troben solucions per a connectar amb urbanitzacions doncs millor que millor, mes sembla ser que, per exemple, Torre en Conill i Mascamarena no es van posar d’acord per pagar a mitges un Metrobús que per uns euros no va ser posible.Sembla ser que aquesta urbanització vol ser independent i com aquest tema és incumbència dels interessats deixem a ells la solució. Personalment i amb aquest escrit em circumscric al que, segons el meu parer, Bétera està necessitant: un bus municipal, a l’estiu per el calor, a l’hivern pel fred.

  2. Estic esbrinant quina és la manera de posar la meva opinió ja que no era aquí on calia inserir-la … mentre ho estudi demano disculpes.
    També posaré la meva foto. Espero aconseguir-ho.
    Salutacions.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment