Les escombraries segueixen acumulant-se en els voltants del nucli urbà segons ha denunciat Esquerra Unida de Bétera en un comunicat, “Des d’EUPV insistim que cal que s’amplie la freqüència de recollida del fem, podes i les restes de mobles als voltants del nucli urbà, i d’esta manera evitar que novament comencen acumular”.

Des de la formació insisteixen que també han de ser els ciutadans els que prenguen consciència de la situació “creiem que és important que els veïns i veïnes facen un major esforç per utilitzar l’ecoparc, per desfer-se dels vells mobles i altres objectes que hagen de llençar”.

Esquerra Unida ha realitzat algunes fotografies aquest mateix dimecres en què es pot veure com la poda, els mobles vells i escombraries s’acumula en alguns punts del terme general tot i les plaques informatives.

“Finalment considerem que des de l’Ajuntament de Bétera s’hauria de realitzar una campanya de sensibilazación dirigida als ciutadans perquè entre tots contribuïm a mantenir millor el nostre entorn natural”, conclouen.


 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment