IMG_0945El Campus Esportiu d’Estiu Bétera organitzat per Goesport i que compta amb la col·laboració de la UD Bétera i la Regidoria d’Esport torna enguany i ho fa carregat de noves aventures i activitats en la seua setena edició.

Baix el seu lema d’aprenentatge, diversió i convivència els nens d’entre 3 i 16 anys poden passar el seu període de vacances practicant multitud d’esports com: futbol, futbol-indoor, ball, atletisme, tir amb arc, musicball, “creative games” i fins i tot “english and sports “, que permet als nens gaudir a través de l’esport a la vegada que aprenen d’una forma lúdica i motivadora l’anglès.

El campus se celebrarà del 22 de juny al 4 d’agost i està pensat per a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 16 anys. Hi ha diferents horaris i opcions com a escola matinera o menjador.

No faltaran aventures com curses d’orientació, senderisme o fins i tot el gaudi de moments divertits de piscina. Per a més informació: campusbetera@gmail.com

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment