tapeo beteraEl quatre primers dijous del mes de juny (1, 8, 15, i 22) tindrà lloc una nova edició de la Ruta de la Tapa de Bétera i ja és la setena.

En esta ocasió l’horari serà de 19.30 hores fins a finalitzar les existències i cada establiment haurà de preparar un mínim de 3 tapes cada dia i un mínim de 6 tapes diferents durant tota la ruta. El preu serà de 3 euros tapa més consumició i 2 euros la tapa extra.                        

Al mateix temps es realitzarà un concurs a la millor tapa amb indicació de l’establiment. Per aquest motiu, en cada establiment haurà dipositada una urna a fi de poder dipositar les butlletes que hauran de contenir 4 encunys diferents. Els establiments que hagen obtingut el primer, segon o tercer premi oferiran un sopar gratuït en el seu establiment per a dues persones.

La iniciativa comercial naix de l’Ajuntament de Bétera, l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial i l’Associació de Comerciants de Bétera amb la col·laboració de Caixa Popular.

Restaurants participans

19 restaurants participaran en aquesta setena edició, del quals 13 són comerços associats a l’ACB: Tapería del Sol, Josynes,Temptar-se, Bocatería Isa, El Micalet, Mas de Roda, Bocabadat, Ca Serruch, Yantar Espai Gastronòmic, Restaurate Fusió, La Paraeta Restobar, Nou Tropical, Ágora 23 i La Era.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment