recogida de firmas Valencia MolinerEl sindicat CSI·F ha recollit 3.856 signatures de suport per reivindicar la recuperació de la línia de transport gratuït suprimida el 2010, que enllaçava la ciutat de València amb l’hospital Doctor Moliner, ubicat al terme municipal de Serra. La central sindical considera necessària la prestació d’aquest servei per a familiars de pacients, treballadors i estudiants. El recinte es troba allunyat del nucli urbà.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI·F) explica que estes signatures les ha recollit en només dos setmanes, des que el 15 de maig va començar la campanya. Ho ha fet de manera presencial, amb una taula instal·lada de dilluns a divendres en el propi hospital i amb una altra col·locada els dissabtes a València. Compta amb el suport del moviment social pel Teu Bé (MSTB). El recull continuarà fins a finals de juny.

CSI·F demana, en el text de l’escrit per al qual recapta signatures, “la recuperació del servei d’autobús gratuït que partia des de la ciutat de València fins a l’hospital Doctor Moliner”. En el document adverteix de la dificultat actual d’accés al recinte per a familiars de malalts, pacients que acudeixen a rehabilitació, treballadors o estudiants que assisteixen a formar-se”.

El sindicat recorda que entre treballadors i pacients sumen una població d’unes 500 persones i que en l’actualitat, l’únic mitjà públic existent consisteix en un autobús que ix tres vegades al dia des de la parada de metro de Bétera.

El sindicat, de manera paral·lela a la recollida de signatures, iniciarà una ronda de reunions amb representants de partits polítics amb representació a les Corts Valencianes per a sol·licitar la recuperació del servei. Esta setmana començarà amb el Partit Socialista. En estes reunions assenyalaran la importància de facilitar el suport familiar als pacients de l’hospital Doctor Moliner, en molts casos malalts crònics d’avançada edat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment