12962380wEFE. Milers d’aficionats al ciclisme, penyes ciclistes i famílies senceres, han marxat avui en una manifestació en bicicleta pels carrers del centre de la ciutat de València per reclamar més mesures de protecció per als que van en bicicleta per tal d’evitar fatals atropellaments.

Els ciclistes, equipats amb vistosos mallots i casc, han portat a terme una ruta circular amb sortida i arribada davant de l’estació del Nord, i, en el seu recorregut, han protagonitzat tant xiulades com moments de silenci en protesta pels tres últims ciclistes morts a la carretera, atropellats per una conductora beguda fa tres setmanes a Oliva.

Alguns dels manifestants han lluït crespons negres en els seus braços “en memòria dels companys morts” quan practicaven ciclisme, mentre que altres han portat samarretes i pancartes amb els lemes “No més atropellaments”, “Ja n’hi ha prou”, “En una bici no va un ciclista sinó una vida “i” Respecteu els 1,5 metres de distància de seguretat”.

A la protesta han acudit, i marxat al capdavant de la mateixa, el conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, enfundat en un vestit de ciclista vermell i un casc homologat, i el regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi , vestit de carrer i sense casc.

La manifestació, que ha durat prop de dues hores i s’ha desenvolupat jornada de molta calor, ha estat convocada per la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana (FCCV) i la seva comissió de Cicloturisme sota el lema “Respecte, no més ciclistes morts” .

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment