Foto asfaltado CV-331La carretera CV-331, d’accés a la Cartoixa de Porta Coeli, continuarà tallada fins divendres que ve amb motiu de les obres de pavimentació que està duent a terme la Diputació de València.

L’actuació, que compta amb un pressupost de 140.000 euros, es desenvoluparà sobretot el traçat de la via, de poc més de 2,5 quilòmetres de longitud i s’espera que quedi finalitzada aquesta mateixa setmana.

La pavimentació de la CV-331 forma part del projecte de “Reforç de ferm en carreteres de la demarcació de Bétera-Serra” (S-471) i té per objecte millorar les condicions de circulació per tal d’augmentar la seguretat per als seus usuaris.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment