campus verano cb beteraMenys d’un mes queda perquè la vuitena edició del Campus d’Estiu organitzat pel CB Bétera comence. Del 26 de juny al 28 de juliol el Poliesportiu de Bétera serà protagonista d’un clàssic estival que compta amb una gran novetat aquest any: la presència de classes d’anglès impartides per professorat nadiu de l’acadèmia Sumadd de cara a que els menuts gaudeixen del seu esport favorit mentre practiquen l’idioma.

El campus engloba una gran franja d’edats (compreses entre 2001 i 2012) i les activitats complementàries al bàsquet són àmplies i variades, enfocades a les necessitats de cada categoria: des dels tallers de manualitats per als més menuts passant pel gimnàs per als més grans.

Pel que fa a l’esport de la cistella, les sessions aniran enfocades a la tecnificació i la millora de les capacitats individuals fent ús de gran quantitat de material, entre el qual s’inclou l’anàlisi de vídeo. No obstant això, també hi ha espai per a la iniciació en aquells xavals que vullguen provar per primera vegada.

Les inscripcions estan ja obertes, encara que fins al dimecres 31 de maig els interessats es poden acollir-se a les nombroses ofertes disponibles. Aquells interessats poden escriure al correu de l’Escola (cbbeteraescuela@hotmail.com) o bé consultar per les xarxes socials de l’entitat per a més informació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment