13005803wEFE. Mercadona incorporarà a la seua plantilla a un total de 7.000 persones de cara a la campanya d’estiu d’enguany, que s’iniciarà este mes de juny i abastarà fins al setembre, fet que suposa un augment de 2.000 contractacions més respecte a la campanya estival de 2016.

Segons informa l’empresa, la necessitat de reforçar la plantilla durant aquests mesos es deu al fet que gran part dels treballadors gaudeix de les seues vacances i hi ha un increment de clients amb l’arribada de turistes a Espanya. L’objectiu d’esta ampliació de plantilla és garantir l’excel·lència en el servei que s’ofereix als clients en les més de 1.600 botigues repartides per tot el país.

El director de Contractació de Recursos Humans de la companyia, José Elías Portalés, ha destacat que aconseguir aquest objectiu de qualitat requereix preparació i esforç “perquè aquests milers d’empleats accedisquen a la formació específica dels seus llocs” i es tinga la seguretat que s’està satisfent als clients de la mateixa manera que es fa la resta de l’any.

Mercadona ha indicat que actualment compta amb una plantilla de 79.000 persones, després de crear l’any passat 4.000 nous llocs més, “tots amb ocupació estable i de qualitat, que reflecteix el compromís de la companyia amb el creixement personal i professional del conjunt de les seues treballadores i treballadors “.

Segons la cadena de supermercats, este compromís ha permès, dins el marc del Conveni Col·lectiu de la companyia, “aconseguir importants fites en 2016”, com ara que el 98% de la plantilla cobrés una prima per objectius per un valor de 300 milions d’euros en el seu conjunt. Així mateix, han especificat que el compromís ha permès que 7.536 persones canviaren de tram o categoria laboral amb un increment salarial del 11% i que es garanteix, com amb les 7.000 persones que s’incorporen per a la campanya d’estiu, que el salari net mínim de entrada a Mercadona sigui de 1.122 euros al mes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment