Les dos candidates a Fallera Major Infantil de Bétera 2018 es van sotmetre ahir a les proves del jurat enviat per la Junta Central Fallera de València. Proves protocol·làries. entrevistes personals i després un dinar per conèixer millor a les xiquetes que optaven a representar als fallerets i falleretes de Bétera.

Finalment la triada va ser Andrea Peinado qui es va imposar sobre una altra gran candidata, Yaiza del Pino. L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, va ser l’encarregada de cridar a Andrea des del despatx d’alcaldia per comunicar-li que ella era la triada i la nova Fallera Major Infantil de Bétera.

Andrea Peinado, de la falla El Carraixet i estudiant del Col·legi El Carme de Bétera, no s’ho podia creure i es va mostrar contenta i emocionada. Després de la telefonda la comitiva es va dirigir al seu casal on Andrea estava envoltada de tota la seua família, amics i fallers.

La xiqueta és des d’este dissabte la Fallera Major Infantil junt a Luisa Motilla, Fallera Major de Bétera, qui va ser triada fa unes setmanes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment