BeteraNeta_salud#BeteraNeta és la nova campanya informativa posada en marxa per l’Ajuntament de Bétera i que té com a objectiu conscienciar el ciutadà de la importància de tindre un municipi net.

El regidor delegat de Medi Ambient, Joano Baudés (Compromís), ha explicat que la iniciativa vol difondre els avantatges de tindre una ciutat més neta, sensibilitzar el públic escolar i adult i implicar les persones en la neteja.

“Hem de promoure entre totes i tots la idea que embrutar i deteriorar els espais públics és una falta de respecte cap a les altres persones i que mantindre el municipi net no és una opció, és una obligació, un deure de les persones”, explicà Baudés.

La campanya es compon de diferents vídeos on es reafermen estes idees, així com el repartiment de 2.000 díptics explicatius, cartelleria i la difusió de tot el material gràfic i audiovisual.

Concienciació a les escoles

Totes les propostes informatives aniran acompanyades d’una campanya de conscienciació a les escoles que es posarà en marxa en el curs escolar 2017-18. Consistirà en una activitat als col·legis amb la Contacontes “La Dra. Residu”, i un relat en el qual es treballa de forma dinàmica la neteja dels espais públics, la recollida selectiva de residus, els excrements canins, i es tracten les excuses per no participar (inclou escenografia i altres elements).

La sessió es realitzarà amb cursos de 4 o 5 de primària amb una sessió (d’aproximadament una hora i mitja) en cada centre educatiu. Es repartirà un fullet per vore a casa o es detalla la filosofia de la campanya “per què volen Bétera neta?”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment