setmana esportivaBétera celebra del 17 al 25 de juny de 2017 la Setmana Esportiva organitzada per la Regidoria d’Esports amb un programa ple d’activitats per a tots les edats i tots els esports que es desenvolupen al municipi.

Com cada any  tindrà lloc el torneig de futbol base Ciutat de Bétera José Enrique Llueca (10 i 11 de juny), el 2º torneig de futbol femení C.F. Les Alfàbegues (17 de juny), la competició de karate (17 de juny), exhibicions de gimnàstica rítmica o balls moderns entre d’altres, i competicions de paddel, futbol, tenis, frontó, tirada amb arc i aquatló popular per a tots (24 de juny).

Enguany des de la regidoria destaquen tres esdeveniments de la Setmana Esportiva:  el campionat d’Espanya (Copa del Rei) de Taekwondo el 24 de Juny, la V Marxa Cicloturista Solidària “Avapace” el 25 de Juny i el campionat autonòmic de ciclisme escolar en Torre en Conill el 24 de juny.

Per a més informació sobre les activitats i inscripcions cal adreçar-se a les oficines del poliesportiu.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment