mujeres-51El divendres 7 de juny tindrà lloc una nova ediciò dels premis Bétera en Lilà, organitzat per l’Associació de Dones Progressistes de Bétera. La cerimonia serà a partir de les 19:00 hores al Saló de Plens del Castell de Bétera.

En esta edició l’entitat ha premiat a Aitor Serrano, Ana Maria Palacios i Leopoldo Navarro, els tres integrants de la Comissió Municipal de la Violència de Génere pero la seua dedicació i atenció integral, propera i sensible a les víctimes de violéncia de masclista.

La atleta paralímpica en l’especialitat de tir amb arc, Mari Carmen Rubio, serà guardonada per la seua exitosa trajectòria ja que és des de 1996 campiona d’Espanya de Tir amb Arc adaptat i posseïdora de tots els records nacionals en esta modalitat.

La Fiscal de l’Audiència Provincial de València i especialista en violencia contra la dona, Susana Gisbert, serà l’encarregada de lliurar el premi a l’Associació Alanna que amb el seu treball, sense ànim de lucre, treballa per aconseguir la inclusió social de les dones en situació de vulnerabilitat i les seues famíles.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment