13070701wEFE. El ple de les Corts Valencianes ha aprovat hui instar el Consell a que augmente el pressupost per a 2018 de Prevenció d’incendis, amb una partida específica per a l’extracció de biomassa residual en àrees de discontinuïtat forestal, per un mínim de dos milions d’euros.

L’acord, adoptat per unanimitat a partir d’una proposta inicial del grup popular sobre la qual s’ha consensuat una altra redacció, demana també que es mantingua al personal dedicat a la sanitat forestal, perquè durant tot l’any realitzen els tractaments contra les plagues que afecta les zones forestals.

Finalment, es demana al Consell que possibilite la contractació del personal necessari perquè a la tardor i l’hivern propers treballin en l’extracció de biomassa residual en àrees de discontinuïtat forestal de les muntanyes de la Comunitat, així com en tasques de silvicultura regenerativa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment