17 beques copiaL’Ajuntament de Bétera ha convocat un total de 17 beques dins del programa ‘La Dipu et beca’, del Programa de Pràctiques Formatives per a Joves de la Diputació Provincial de València.

Les beques tenen com a finalitat principal la formació dels estudiants en l’àmbit local mitjançant l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits al llarg del curs acadèmic.

Segons les bases publicades hui per l’Ajuntament, les beques es distribuiran a les àrees Alcaldia, Secretaria, Agricultura, Urbanisme, Serveis Socials, Cultura, Informática, Empleo, Contratació i àrea de Personal.

La Dipu et Beca

Cadascuna de les beques està dotada amb un import de 500 euros bruts mensuals dels quals un el 80% el paga la Diputació de València i el 20% restant es assumit per l’Ajuntament.

Les beques es cursen els mesos de juliol i agost, començaran l’1 de juliol i finalitzaran el 31 d’agost i la dedicació serà de 20 hores setmanals, 4 hores diàries, de dilluns a divendres, en horari de 9:30 a 13:30 hores.

El termini de presentació de sol·licituds comença finalitzarà el 19 de juny, i es presentarà la documentació d’acord amb el model adjunt a les bases exposades en el Tauló d’Edictes situat a la Casa Consistorial i a la pàgina web de l’ajuntament www.betera.es.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment