cartel_10__feria-1-737x1024Este divendres arranca a Mas Camarena una nova edició de la Fira del Comerç de Bétera en la qual participen un total de 46 comerços del municipi que mostraran al visitant una àmplia oferta de productes i serveis. Esta desena edició es trasllada al recinte de Mas Camarena, on ja va estar situada fa dos anys, amb l’objectiu d’apropar el xicotet comerç del poble als veïns de les urbanitzacions.

Enguany trobarem productes informàtics, dolços, òptiques, telefonia mòbil, escoles infantils, acadèmies d’idiomes, roba i complements, centres d’idiomes, productes naturals i dietètics, joguets, papereria i llibreria, roba per a xiquets i un munt d’activitats paral·leles entre les que destaquen els jocs per als més menuts, tallers i mostres de productes.

Amb l’objectiu que els veïns del nucli urbà s’apropen a la fira l’Ajuntament de Bétera ha habilitat un servei de transport en autobús amb parades a l’Avinguda del País Valencià (enfront cafetería Azahara), Av.¡inguda Constitució (enfornt Falla de l’Est) , a l’Albereda (enfront Rest.Fussió) i a la Plaça Verdún (Ctre.Comercial Torre en Conill).

El horari de la X Fira del Comerç de Bétera és:

  • Divendres 9: De 18:00 a 22:00 hores.
  • Dissabte 10: De 11:00 a 14:00 hores i de 18:00 a 22:00 hores.
  • Diumenge 11: De 11:00 a 14:00 hores.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment