P1070327La urbanització de Mas Camarena va acollir la celebració de la 10a Fira del Comerç de Bétera el passat cap de setmana.

Divendres era inaugurat aquest esdeveniment per les autoritats municipals, encapçalats per l’Alcaldessa, Cristina Alemany, i el regidor municipal de Comerç, Augusto Sevilla. Durant l’acte inaugural van estar acompanyats del Director General de Comerç i Consum, Natxo Costa, el president de l’Associació de Comerciants de la localitat, David Carrasco, i la presidenta de l’Associació de veïns de l’esmentada zona residencial, Mª Ángeles Sola.

D’altra banda, les màximes representants de les festes de la localitat, les Falleres Majors, President de la Junta Local Fallera i Obreres i Majorals de 2017 també van voler estar presents en la inauguració.

Des de divendres tots els assistents van poder gaudir de les distintes propostes i activitats que els establiments havien preparat per a l’ocasió. Així, fins al diumenge a les 14.00 hores, el recinte ferial va acollir diverses iniciatives i campanyes.

P1070321D’una banda, Peque Ràdio va estar dissabte de vesprada animant la fira amb les seues entrevistes i mascotes infantils. Un estand de Turisme, compartit amb les diferents penyes de coets del municipi, va promocionar durant les tres jornades, la iniciativa #JoSocAlfàbega, donant a conéixer les tradicions turístic-festives de la població. Finalment, diumenge, es va voler conscienciar als veïns de mantenir una localitat exemplar a través de #BéteraNeta.

Com a complement als estands, va haver un rocòdrom, castells unflables, cistella de bàsquet i classes de zumba, a càrrec de l’escola municipal esportiva.

Així mateix, els comerços van organitzar sortejos, degustació de pernil tallat al moment i altres activitats com la mostra de destrament caní, desfilada de gossos en adopció, observatori d’abelles, font de xocolate amb llepolies, ioga per a xiquets, mostres de Reiki, Showrooms, pintacares, mandales, confecció de xapes i molt més.

Les altes temperatures van impedir que les tres jornades de Fira es coparen de gent, inclús d’altres nacionalitats, que van voler assabentar-se de primera mà d’allò que el comerç de Bétera els havia preparat en aquesta última edició.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment