Ruta de la Tapa betera 2Este dijous torna la 7a Ruta de la Tapa als bars i restaurants de Bétera organitzada per la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament i l’Associació de Comerciants de Bétera. 19 restaurants tornaran a oferir noves propostes gastronòmiques que busquen donar a conèixer els seus establiments.

L’horari serà de 19:30 hores fins a fi d’existències. Cada establiment prepararà un mínim de 3 tapes cada dia i un mínim de 6 tapes diferents durant tota la ruta. El preu serà de 3 euros tapa més consumició i 2 euros tapa extra.

Alhora es realitzarà un concurs a la millor tapa amb indicació de l’establiment. Per este motiu, en cada establiment haurà d’haver una urna a fi de poder dipositar les butlletes que hauran de contenir 4 encunys diversos. Els Establiments que hagen obtingut el primer, segon o tercer premi oferiran 1 sopar gratis al seu establiment per a dos persones.

Els bars i restaurants participants són: Trinquet, Tapería del Sol, Josynes, La Paraeta Restobar, Cafetería San Marcos, Temptar-se, GAstrobar Izaneus, Moments, Yantar Espai Gastronòmic, Bocatería Isa, El Micalet, Mas de Roda, Bocabadat, Ca Serruch, Nou Tropical, Tapería Confeti, Ágora 23 i Les Eres.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment