13089440w

Foto: EFE

La nova estratègia de salut sexual i reproductiva de la Conselleria de Sanitat preveu l’avançament de l’educació sexual dels 14 als 12 anys i el finançament dels mètodes anticonceptius reversibles de llarga durada, com DIU o implant, en el sistema sanitari públic.

La consellera de Sanitat, Carmen Montón, ha presentat hui en roda de premsa aquesta estratègia de salut sexual i reproductiva que s’executarà en el període 2017-2021 i que suposa, segons ha assegurat, el primer document d’aquest tipus que s’elabora a la Comunitat Valenciana i en qualsevol altra autonomia.

Entre altres mesures, preveu mecanismes de millora en el diagnòstic precoç de malalties de transmissió sexual com la SIDA o el virus del papil·loma humà des de l’atenció primària.

Així mateix, la nova estratègia de la Comunitat Valenciana preveu l’impuls a la donació de sang de cordó umbilical des de totes les maternitats.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment