piscina beteraBétera no té platja però té piscina i amb l’arribada de l’estiu les seues instal·lacions s’ompliran un any més de grans i menuts disposats a gaudir de l’aigua i el sol.

La piscina descoberta del Poliesportiu Municipal de Bétera obrirà al públic el pròxim dijous 22 de juny de 16:00 a 18:30, també divendres. El cap de setmana, 24 i 25 de juny, estarà en funcionament durant tot el dia. Estos 4 dies, l’entrada a la piscina serà gratuïta.

La Piscina Municipal estarà oberta de dimarts a diumenge en horari de 11.00 a 18.30 hores i el dilluns les instal·lacions estaran tancades per descans del personal.

Preus

Segons ens han informat des de l’Ajuntament de Bétera els preus es mantenen igual que els de l’estiu passat pel que l’entrada dels adults serà de 2,50 euros i la dels xiquets 2 euros. Els abonaments de 15 banys tenen un preu de 20 euros per a menors i 25 euros per als adults. També hi ha descomptes per a famílies nombroses, tal com marca l’Ordenança de Preus Públics.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment