ola calor beteraL’onada de calor arriba aquest dijous a la Comunitat Valenciana. La Conselleria de Sanitat, davant les prediccions del Centre d’Estudis Ambientals del Mediterrani (CEAM), ha activat el nivell alt o taronja (temperatures que podrien superar els 39 graus) en les comarques de La Costera i La Ribera Alta.

Segons la previsió el termòmetre no pujarà tant a Bétera però si que notarem una pujada de les temperatures que hui arribaran màximes de fins a 32º i divendres fins als 34º.

S’esperen per tant dies molt calorosos a la nostra localitat per la qual cosa Sanitat recorda a tota la població les recomanacions per fer front a les altes temperatures i evitar cops de calor sobretot en els col·lectius més vulnerables, especialment persones majors, malalts crònics, persones socialment aïllades, persones que treballen en ambients exposats a la calor i xiquets.

Es recomana evitar eixir al carrer en les hores més caloroses del dia, també es recomana utilitzar roba folgada, lleugera i de colors clars i protegir-se el cap amb una gorra o barret. En casa s’aconsella tancar les persianes i baixar els tendals en les façanes exposades al sol, procure situar-se en les zones més fresques de la casa.

Finalment, s’insta a la població a beure bastant aigua i amb freqüència; evitar l’excés d’alcohol, les begudes amb molta cafeïna i els menjars copiosos i calents, i decantar-se per plats freds, fruites i verdures fresques.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment