avapace 1El Saló de Plens del Castell de Bétera va acollir ahir la presentació de la 5a Marxa Cicloturista per la Paràlisi Cerebral organitzada per AVAPACE i que enguany tornarà a tindre l’eixida i arribada a meta a la localitat de Bétera. La cita serà el pròxim diumenge 25 de juny i l’organització espera aplegar a l’objectiu dels 1.000 participants per als quals la inscripció a la marxa solidària encara està oberta.

Esta 5a edició està apadrinada pel ciclista Samuel Sánchez que tot i que no va poder estar ahir per problemes d’agenda, si estarà el propes 25 de juny a Bétera per forma part del gran grup solidari que recorrerà nombrosos pobles de la comarca de Camp de Túria com Llíria, Casinos, Pedralba o Marines.

Sí que van estar presents grans esportistes valencians que any rere any es comprometen amb esteesdeveniment solidari com David Albelda, Fernando Giner, Marta Fernández, Luis Pascual, Paco Camarasa o Àngel Casero.

Els membres de AVAPACE van convidar a tots els ciutadans a participar en esta marxa cicloturista en la qual el important no és competir si no passar un dia a l’aire lliure amb l’objectiu de donar visibilitat a les persones afectades per la paràlisi cerebral.

“La nostra comesa es demostrar a la societat que podem eixir amb les bicicletes adaptades amb els nostres fills. Molta gent ens dóna suport per a ser més visibles i per a que nostra associació seguisca creixent per a que els nostres fills puguen tindre la vida plena que es mereixen”, va explicar l’organitzador de la marxa i pare AVAPACE, Rafa García.

L’Associació va lliurar també tres guardons a aquelles persones i entitats que s’han implicat al 100% amb l’esdeveniment solidari. Ángel Casero, director de la Volta Ciclista a la Comunitat, Raúl Cernuda, president del Club CiclistaBétera i Cristina Alemany, Alcaldessa de Bétera, van ser els premiats d’enguany.

Alemany va voler destacar el “grandíssim plaer que es estar al servei d’aquesta 5è edició de la marxa” i va assegurar que “l’Ajuntament de Bétera sempre estarà al costat de projectes com aquest, oferint un suport incondicional amb l’objectiu de millor el dia a dia dels afectats per la paràlisi cerebral i les seues famílies”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment