castell beteraLa Comunitat Valenciana ha registrat durant la primera quinzena de juny una temperatura mitjana 2,3 graus per damunt del que és habitual en estes dates, amb un ambient suau al començament del mes i molt càlid en els últims dies, segons ha informat l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

La temperatura mitjana estimada en la mitjana de la Comunitat Valenciana ahir dijous va ser quasi 5 graus superior a la mitjana climàtic normal entre els anys 1981 i 2010.

Segons Aemet, la passada nit ha sigut a més “molt càlida”, amb mínimes que no han baixat dels 20 graus a gran part del territori, i la nit més càlida s’ha registrat a València i Castelló, amb 23 graus centígrads de mínima.

D’altra banda, les comarques del nord-oest de la província de València van registrar ahir 112 descàrregues de llamps, la meitat entre les 16:00 i les 18:00 hores.

Bétera 

Al nostre poble les temperatures seguiran en ascens els próxios dies. Segons l’Agència Estatal de Meteorologia els termòmetres pujaran demà dissabte fins als 34º i les mínimes no baixaran a la nit dels 20º.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

  1. Fer mencio a l’errata surgida en el article de la presentacio de la marxa de avapace; Raul Cernuda es el president del club ciclista betera, i no del club abapaace, com se manifesta en el mencionat article. Per lo qual, pregue es fatsa la rectificacio.
    Salutacions
    Ramon

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment