carrera-betera-2Llíria es prepara per acollir aquest dissabte 17 de juny la XIV edició del Gran Fons Ciutat de Llíria, la cinquena prova del Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València. La prova, de 15 quilòmetres, recorrerà el cas urbà del municipi, així com l’entorn natural de la localitat, com el Parc de Sant Vicent, pulmó verd de la ciutat de la música.

Els màxims favorits per anotar-se el triomf són Hassane Aouchar i Ouais Zitane. Serà una nova oportunitat perquè els dos dominadors absoluts del circuit mesuren les seues forces. De moment en les últimes dues proves la victòria ha caigut del costat del veterà Aouchar, però l’última vegada que es van veure les cares va guanyar Zitane. Més probable sembla el triomf de l’atleta del Cárnicas Serrano, Fàtima Ayachi, qui lidera còmodament la classificació femenina.

L’organització ha previst també premis econòmics per al corredor i corredora que siga capaç de batre el rècord de la prova. En categoria masculina ho ostenta Hicham Ettaichmi amb un temps de 47’30” i en dones el rècord és d’Irene Espí amb 56’21”. Uns 850 corredors s’han inscrit a la prova amb un 21% de participació femenina, dada a tenir molt present ja que es tracta d’un gran fons.

Enguany es commemora el centenari del descobriment de «los 12 trabajos de Hércules» possiblement el mosaic romà més gran d’Europa i que es va trobar a Llíria al setembre de 1917. Per eixe motiu el disseny de la samarreta que es lliurarà en la borsa del corredor inclou està efemèride. Així mateix, els participants rebran altres obsequis lliurats per empreses col·laboradores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment