Diumenge passat es celebrava la 10a edició de la Fira del Comerç de Bétera i en esta ocasió l’esdeveniment es realitzava a la urbanització Mas Camarena amb l’objectiu d’apropar el xicotet comerç de Bétera i els seus productes o serveis als habitants de les urbanitzacions.

Dels 46 comerços del municipi participaran en aquesta edició, 30 d’ells varen ser establiments pertanyents a l’Associació de Comerciants de Bétera: Bee Natura, Centre d’Educació Infantil EME Montessori School, C.S.C. Comunicación/Betera.com, Caixa Popular, Clínica Bétera Salut, Copicentro, Dix Animación, Ecotienda Karak, Espai de Relaxació Toñi Benavent, Ges Seguros, Intecomsolutions, Hi5 Education Centres, Kompy’s, L’Arbre de la Vida, La Tenda de Ricart, Materiales de Construcción Ricart S.L, Menuts de Bétera.Dulce Bebé, Mizentro Terapias Naturales, Modes Cecilias, Òptica Bulevar, Òptica Les Alfàbegues, Rapid Fit&Well, RC Consumibles, Tris Tras School, Sabor a Miel, Siglo XXI, Temptar-se, Valcan i  Podologia Bétera.

Fotos de la 10a Fira del Comerç de Bétera

Fotos: Carmen Sorlí

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment