publico pleno beteraHui dilluns, 19 de juny, l’Ajuntament de Bétera celebrerá una sessió plenària extraordinària sobre l’estat del municipi. Este debat és conseqüència de l’Ordenança de Participació aprovada per l’actual govern local que va incloure com un dels seus punts més importants la celebració d’un ple per tractar de manera anual l’estat del municipi

El ple se celebrarà a les 19:00 hores i començarà amb una exposició de l’Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, sobre la situació en què es troba Bétera. Després hi haurà una ronda amb intervencions dels portaveus de l’oposició i rèplica del govern municipal.

Tant el govern local com els grups polítics donaran resposta a les preguntes, suggeriments i sol·licituds presentades fetes per registre d’entrada de les associacions de veïnals i entitats a l’Ajuntament de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment