13101926wEFE. El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha configurat una executiva en la qual hi ha sis valencians, entre ells José Luis Ábalos, que assumeix l’àrea d’Organització, una de les de més pes, i Andrés Perelló com a responsable de l’àrea de Justícia i nous Drets.

Altres persones d’origen valencià que formen part de la nova executiva del PSOE són Francisco Polo, secretari d’àrea d’Emprenedoria, Ciència i Innovació, i Toni Ferrer, secretari executiu d’Ocupació.

També l’alcalde de Burjassot, Alejandro Soler, com a secretari executiu adjunt de Política Municipal, i Susana Ros com a secretària executiva per a la Violència de Gènere, han sigut integrats en l’executiva.

Es tracta d’una executiva paritària, amb onze noms més que en la seua anterior mandat -de 38 a 49 membres, inclòs Sánchez-, en la qual no ha integrat a cap crític, excepte el que va ser el seu adversari en les primàries, l’exlehendakari Patxi López.

La nova executiva del PSOE, d’estructura innovadora, està formada per 18 responsables d’àrea, que són els que compondran la comissió permanent que gestionarà el dia a dia del partit.

Estos són: José Luis Ábalos (Organització), Carmen Calvo (Igualtat), Patxi López (Política Federal), Óscar Pont (portaveu), Alfonso Gómez de Celis (Relacions Institucionals i Administracions Públiques), Hugo Morán (Transició Ecològica de l’Economia), Manuel González (Agricultura, Ramaderia i Pesca), Pilar Cancela (Polítiques Migratòries i PSOE de l’Exterior), Beatriz Corredor (Ordenació Territorial i Habitatge) i Núria Parlón (Cohesió i Integració).

També, Susana Sumelzo (Política Municipal), Héctor Gómez (Relacions Internacionals), Mònica Silvana (Moviments Socials), Manuel Escudero (Economia i Ocupació), Francisco Polo (Emprenedoria, Ciència i Innovació), José Félix Tezanos (Estudis i Programes), Odón Elorza (Transparència i Democràcia Participativa) i Andrés Perelló (Justícia i Nous Drets).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment