pleno betera 2Ahir Bétera va celebrar el primer Ple sobre l’Estat del Municipi de la seua història en què, tal com marca la nova Ordenança de Participació Ciutadana, l’alcaldessa primer i els portaveus dels grups polítics després, van poder fer una radiografia general de com es troba el poble després de dos anys de govern de la coalició formada per Compromís, PSOE i Asamblea Bétera Ciudadana.

Cristina Alemany va assenyalar en la seua intervenció la importància de la celebració d’este ple que ha donat veu a tot el teixit associatiu del poble. L’alcaldessa de Bétera va necessitar trenta minuts va necessitar per a realitzar un recorregut pels dos anys de govern i va destacar el bon estat de salut del pacte de govern malgrat estar governant en minoria.

Alemany va destacar també l’important treball realitzat durant estos anys en àrees com Drets Socials o Ocupació amb l’objectiu de rescatar les persones que encara estan patint les conseqüències de la crisi. També va criticar algunes de les situacions heretades del govern del PP que han hagut de solucionar com la regulació de les Escoletes Municipals.

I va remarcar la gran aposta que s’ha fet per millorar les instal·lacions esportives, potenciar la biblioteca o crear una programació cultural trimestral de qualitat. Solucionar els problemes urbanístics heretats està sent un dels treballs més complicats d’esta legislatura. I va acabar assenyalant la bona situació econòmica que travessa l’Ajuntament de Bétera.

? Vídeo resum de la intervenció de l’Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany ?

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

  1. Com sol•licitar que es torni a implantar un autobús municipal que doni servei a Bétera, tenint en compte el creixement d’aquesta localitat i com les distàncies són cada vegada més dificultoses, sobretot, per als majors davant la necessitat de traslladar-se, o bé al Centre metge, o els que habitem la zona nord per assistir a la piscina coberta.
    Fa més de deu anys es va suprimir un bus urbà per falta de gent que ho utilitzés, però avui ha envellit la població i no sempre poden els majors dependre dels seus fills, d’altra banda pensem que, possiblement, no sigui necessari un gran autobús, més aviat un microbús, per veure el que dóna de si, i si pot ser, fes diferents parades en tota la localitat … sublim seria que, en fi, el circuit ja ha de ser, tasca de personal qualificat en la matèria. Com és lògic cada un de nosaltres voldríem una parada de bus a la porta de casa, però som conscients que aquesta solució correspon a altres estaments i acceptem la solució que creguen aconsellable, i que la gent gran pugui anar al Centre mèdic sense problemes, o que els habitants de les zones allunyades de l’estació del metro o de la piscina coberta puguin assistir als cursos de natació (o aiguagim)
    Si alhora es troben solucions per a connectar amb urbanitzacions doncs millor que millor, mes sembla ser que, per exemple, Torre en Conill i Mascamarena no es van posar d’acord per pagar a mitges un Metrobús que per uns euros no va ser posible.Sembla ser que aquesta urbanització vol ser independent i com aquest tema és incumbència dels interessats deixem a ells la solució. Personalment i amb aquest escrit em circumscric al que, segons el meu parer, Bétera està necessitant: un bus municipal, a l’estiu per el calor, a l’hivern pel fred.
    Espero haver deixat aquesta opinió en el lloc apropiat, si no ho és els demano disculpes. Segueixo intentant entrar en aquest sistema.
    Salutacions.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment