repunt-juanjo-betera-2L’Ajuntament, l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial i l’Associació de Comerciants de Bétera han organitzat un nou taller gratuït per al proper 5 de juliol. Baix el títol “Com podem sorprendre al nostre client”, es troba emmarcant dins el Pla d’Innovació i Sostenibilitat Comercial 2017. Aquest va dirigit a empreses de comerç minorista de qualsevol sector.

La finalitat de la iniciativa és aprendre a generar sorpreses als clients potencials amb les vendes. D’esta manera, el Taller pretén reflectir i desenvolupar als comerciants com mostrar-los la qualitat de servei al client, així com el seu paper i importància.

També té com objectiu transmetre’ls les habilitats corresponents per l’efectiu contacte amb el client, procurant millorar la seua atenció i aconseguir la seua fidelització.

Finalment, els ensenyarà com realitzar una anàlisi de la qualitat d’atenció al client que ofereix el comerç i conèixer les tècniques per aconseguir millorar la qualitat de servei.

La jornada es portarà a terme a l’edifici municipal de Casa Nebot (carrer Estació, 5-2ª Planta). Qui desitge obtenir més informació ho podrà fer mitjançant els aquests contactes: soler@camaravalencia.com / Tel. 963103954. Les incricions també es poden realitzar fent click ací: http://www.camaravalencia.com/es-ES/jornadas/Paginas/pagina-evento.aspx?cod=6577

El programa serà el següent:
14:30 h. Benvinguda. D. Augusto Manuel Sevilla Vizcaino, Regidor delegat de Comerç.
14:35 h Eines per millorar la gestió i incrementar les vendes en el comerç. Imparteix Mª Victòria Guillén Larrea, Tècnic Comerç Interior / Cambra València.
14:45 h TALLER “Com podem sorprendre als nostres clients? L’excel·lència en el servei”. Imparteix Elsa Guaita.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment