pleno betera 5Els grups polítics que formen part de l’Ajuntament de Bétera també van tindre el seu temps per exposar la seua visió sobre l’estat en què es troba el municipi. Tal com marca l’ordenança cadascun dels set portaveus van tenir una primera ronda d’intervencions de 15 minuts i una altra de 5 minuts per contestar o debatre sobre els temes que van anar sorgint.

El portaveu de Compromís, Enric Álvarez, va assegurar rotundament que l’estat del municipi “és millor que quan Cristina Alemany va ser investida alcaldessa”. La intervenció més crítica i dura amb el govern va ser la realitzada per la portaveu del PP, Elia Verdevío, qui va utilitzar termes com “enxufisme, propaganda i pandereta”.

En la seua línia habitual el portaveu de Mas Camarena-CUBE, Salvador Beltrán, va amenaçar amb una hipotètica independència si no arriben els recursos demandats a les urbanitzacions.

El portaveu del PSOE, Fernando Cantarino, va defensar la gestió realitzada per l’esquerra. La portaveu de C’s, Eva Martínez, va reconèixer avanços durant estos dos anys i va criticar l’errònia estratègia duta a terme per Mas Camarena-CUBE.

Augusto Sevilla, d’Asamblea Bétera Ciudadana, va destacar la bona feina feta per totes les regidories de manera transversal. Finalment el regidor no adscrit, Pedro Gallén, va criticar la inoperància del govern local per solucionar problemes importants del municipi com la mala qualitat de l’aigua.

Vídeo resum de les intervencions dels portaveus al Ple sobre l’Estat del Municipi ?

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment