CARTELL CINEMA D'ESTIU 2017La campanya de Cinema d’Estiu comença este cap de setmana amb l’estrena de la darrera producció de Disney de la sèrie “Piratas del Caribe”, que es podrà vore a la pantalla a l’aire lliure de Frutos Bétera el divendres, a les 22’30 hores, i el diumenge, a les 22h.

De moment la delegació de Cultura ha avançat les primeres sis estrenes per al que queda de juny i juliol. “Hem fet una aposta important per a l’oci dels xiquets i familiar”, explicà ahir la regidora de Cultura, Raquel Puig.

Així durant els propers caps de setmana es projectaran: “Capitán Calzoncillos” (1 i 2 de juliol), Gru 3 (8 i 9 de juliol), “Señor, dame paciencia” (15 i 16 de juliol), “Cars 3″ (22 i 23 de juliol) i la “Guerra del Planeta de los Símios” (29 i 30 de juliol).

Les entrades al cinema tenen un cost de 4’5 euros i l’aforament és limitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment