13118929wEFE. Un total de 270 agents de la Policia Local, 50 més que l’any passat, vetlaran per la seguretat durant les celebracions amb motiu de la festivitat de Sant Joan, en dispositius previstos en les platges del Nord i del Sud del terme municipal de València.

Segons ha explicat en un comunicat la regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, els dispositius de la Policia Local es dedicaran a les platges de Les Arenes i La Malva-rosa (nord) i de Pinedo, El Saler i El Perellonet (sud).

En total, seran 270 agents: 220 en el nord i 50 en el sud, que controlaran la “convivència i el bon desenvolupament” dels festejos, procediran a decomissar els elements no permesos i vetlaran per la seguretat amb el suport del personal municipal d’altres delegacions, Bombers, Protecció Civil i Creu Roja, així com en coordinació amb la Policia Nacional.

Menguzzato ha insistit en recordar a la ciutadania la prohibició de fer cap tipus de foc en les platges del Sud: “Són espais dins del Parc Natural de la Devesa-Albufera i, per tant, protegits, i no poden ser exposats a cap possibilitat d’incendi”.

En este sentit, cal destacar que no sols està prohibit encendre fogueres en estes platges, sinó qualsevol altre element potencialment perillós, especialmente els “fanalets voladors”, que es llancen al vent i que es desplacen “sense control”.

En les platges del Nord es disposarà un post de comandament avançat en l’esplanada dels Dofins, que integrarà un punt de recepció de xiquets perduts, centre mòbil de coordinació de Creu Roja i dos hospitals de campanya (un de Creu Roja i un altre de Protecció Civil).

Les labors comptaran amb el suport tècnic d’un vehicle-bomba de Bombers i els recursos que aporta Creu Roja, que són 5 ambulàncies i 3 tot terrenys. Així mateix, s’establiran 3 zones de decomís de venda ambulant, i totes les postes sanitàries romandran obertes fins a les 05.00 hores del dissabte 24 (matinada). Per la seua banda, les platges del Sud comptaran amb un vehicle-bomba de Bombers i una ambulància de Creu Roja.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment