Dilluns passat Bétera va celebrar el primer Ple sobre l’Estat del Municipi de la localitat. Una sessió extraordinària en què l’Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, va poder fer un recorregut per aquests dos anys de legislatura durant una intervenció de 30 minuts.

També tots els portaveus dels grups polítics van poder exposar la seva visió sobre els encerts i errors d’aquests últims dos anys de govern de la colaición d’esquerres Compromís, PSO i Asamble Bétera Ciutadana.

Per acabar el govern local va respondre les preguntes presentades per les associacions de Bétera: Ateneu Cultural, Vol Lliure i Associació de veïns de Camí Paterna. També van poder preguntar en directe els veïns que van assistir al Ple sobre l’Estat del Municipi. Durant les preguntes va quedar patent que la manca de places educatives és una de les principals preocupacions.
 

Fotografies del Ple sobre l’Estat del Municipi de Bétera

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment