Ahir diumenge l’Albereda de Bétera es va omplir de ciclistes que van voler participar en la 5a Marxa Cicloturista AVAPACE que per cinqué any consecutiu es va celebrar per donar visibilitat a les persones afectades per paràlisi cerebral.

L’organització s’havia proposat l’objectiu d’arribar als 1.000 participants i així va ser. A les 8 del matí un miler de ciclista encapçalats pel padrí de la cursa el ciclista professional Samuel Sánchez, van partir per rodar durant prop de cinc hores.

Passades les 12 de migdia el pilot arribava a la meta situada a la mateixa Albereda on veïns i veïnes donaven la benvinguda als ciclistes solidaris. Les Ames de Casa de Bétera van col·laborar amb l’avituallament dels corredors oferint-los fruita fresca, a l’igual que les empreses participants van repartir refrescs i entrepans.

Sobre l’escenari els organitzadors donaven les gràcies a Samuel Sánchez per vindre fins a Bétera per participar desinteressadament en aquest esdeveniment solidari i l’alcaldessa, Cristina Alemany, els recordava que Bétera és la casa d’AVAPACE i que l’any que ve tornarà a acollir l’eixida i arribada de carrera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment