El passat cap de setmana Bétera es va omplir d’activitats i campionats esportius. Els amants de l’esport van gaudir d’exhibicions gimnàstica rítmica i ball modern, així com de campionats de frontennis, paddel i futbol 8.

El Campionat autonòmic escolar se celebrà el passat dissabte a Bétera en un circuit urbà de Torre en Conill. Cinc-cents xiquets i xiquetes de totes les comarques valencianes participaren en les diferents carreres, en una competició impulsada per l’equip beterà de l’ex corredor italià, Stefano Garzelli, que comptà amb el suport de l’Ajuntament de Bétera.

També dissabte el Poliesportiu de Bétera va acollir la celebració de la Copa d’Espanya de Taekowndo en què van participar equips arribats de tot el país. L’esportista de l’escola municipal de Bétera, Álvaro Tomàs, imparable aquest últim any en totes les cometiciones en què ha participat, es va alçar amb l’or en les categories de Cadet i Júnior de la Copa d’Espanya de clubs i Campionat d’Espanya clubs.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment