Fa dos setmanes els experts en la cura d’arbres monumentals del Centre per a la Investigació i Experimentació Forestal de la Conselleria de Medi Ambient van realitzar una important intervenció en el gran lledoner situat a l’entrada de la urbanització Sant Carles de Bétera.
Es tracta d’un arbre monumental protegit que va pertànyer a una antiga masia i que pot tenir uns 150 anys de vida. El capatàs de l’equip de Patrimoni Arbori,  Julio López, ens explica com han sigut els treballs realitzats sobre este espectacular exemplar.
L’objectiu de la Regidoria de Medi Ambient és conservar, consentir i donar la importància que es mereixen els arbres més monumentals de la localitat com el lledoner o l’anomenada carrasca del Pla. L’Ajuntament de Bétera regarà durant el mes de juliol la carrasca amb una cisterna i es planteja crear una zona d’esplai al seu voltant.

Lledoner de Sant Carles

Carrasca del Pla 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment