Amparo Marco, veïna de la urbanització El Periquillo de Bétera, ens ha enviat esta imatge amb la qual vol denunciar a través del nostre periòdic la situació d’abandonament que viu esta zona de Bétera.

“Vull protestar molt enèrgicament per l’abandó extrem de la zona. De tant en tant, bé molt de tant en tant, passa un camió amb grava a l’Avinguda 2000, que com fa pendent quan plou se’n va tota, ja que això és un empastre”, explica la veïna.

Amparo que viu al carrer Els Arcs assegura que a la zona només hi ha un contenidor trencat, sense tapa i insuficient per recollir el fem de tota la zona sobretot en vacances “fa més d’un any amb el contenidor sense tapa, la qual cosa fa que les olors siguen molt desagradables, sobretot per als veïns que viuen prop”.

Aquesta veïna també denuncia que la recollida d’escombraries també és insuficient “no passen cada dia. Els trastos s’acumulen al voltant del contenidor i no sempre se’ls emporten”, afirma.


 
 
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment