BéteraLa Comunitat Valenciana continua hui en alerta groga per fortes ratxes de vent de l’oest i per temperatures màximes que marcaran fins a 37 graus centígrads, segons informa l’Agència estatal de Meteorologia (Aemet) a la seua pàgina web.

A nivell nacional, trenta províncies de tretze comunitats segueixen en alerta taronja o groga per vent, altes temperatures, tempestes i fort onatge que a la cornisa cantàbrica arribarà als 5 metres, informa Aemet.

El vent de ponent continua hui assotant València amb ratxes de entre 70 i 80 quilòmetres per hora pel que s’ha decretat l’alerta groga per fort vent i calor intensa. Concretament a Bétera està previst que el termòmetre puge fins als 35º de màxima que podria ser algun més al sol.

A més tenim nivell extrem en tota la Comunitat Valenciana per risc d’incendis pel que des del Centre de Coordinació d’Emergències recorden que està totalment prohibit fer qualsevol tipo de foc.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment