Captura de pantalla 2017-06-19 a les 14.02.39La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Bétera ha preparat per al divendres 30, dissabte 1 i diumenge 2 de juliol un bon nombre d’activitats per als celebrar el Cap de Setmana Jove a l’Albereda.

El ventall d’activitats és molt extens entre elles tenim festa d’animació, activitats lúdico-recreatives, un rocòdrom de 4 vies d’escalada, funball, també s’impartirà una màster class de zumba, excursions, sopars, el concurs “jovechef”, concurs de futbolins amb premis en tres nivells de franges d’edat i una discomòbil.

Este Cap de Setmana Jove s’ha organitzat en col·laboració amb els protagonistes de les festa “hem tingut reunions en els últims mesos amb el teixit associatiu juvenil del municipi on ens traslladaven a la regidoria seues inquietuds. L’organització del cap de setmana no haguera sigut possible sense el suport d’estes asoaciones, doncs elles són el pilar amb què treballem i conèixer les seues inquietuds ens aporten moltes idees”, explica Mayte Bes, regidora de Joventut.

Des de la regidoria ens confirmen que ja hi ha joves inscrits a les activitats “la difusió és bona i l’índex de participació de moment és satisfactori. L’important també és el boca a boca perquè en properes edicions puguen participar més joves i així any rere any”.

Mayte Bes ha animat a tots a apropar-se i participar “volem animar a que tots els joves del municipi a participar en el Cap de Setmana Jove, que es senten còmodes i puguen relacionar-se amb altres joves”.

Nous projectes per a joves

Entre la cartera de serveis a curt i mig termini per als joves del munici hi ha la possibilitat d’obtenir el Carnet Jove sense eixir del municipi gràcies a la signatura d’un conveni amb l’IVAJ.

A més, tal com ens explica Mayte Bes, temes de formació, ocupació, habitatge, associacionisme, creació, oci, cultura, i i informació a través del nostre “Punt d’Informació Juvenil” i infinitat d’activitats. “Volem ajudar-los en la seua formació complementària amb cursos i idiomes, també a muntar el seu propi negoci i en tot allò que puguen necessitar per trobar feina”, assegura.

Informació

Tota la informació sobre el Cap de Setmana Jove es pot trobar al “Punt d’Informació Juvenil” situat a Casa Nebot (C/Estació, 5).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment