13147160wEFE. El Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana ha informat que l’incendi que es mantenia actiu des del passat dimecres a la Serra de la Calderona, i que ha cremat prop de 1.300 hectàrees, va quedar controlat ahir diumenge cap a les 20:20 hores.

A la zona afectada han treballat durant tot el diumenge un total de 46 efectius terrestres, 5 vehicles i un helicòpter de coordinació, que han realitzat tasques per refrescar el perímetre afectat i evitar possibles rebrots, tot i que l’incendi estava des de dissabte estabilitzat i sense flames.

El foc ha afectat els termes municipals de Gàtova, Sogorb, Altura i Soneja, i segons les dades provisionals ha cremat 1.289 hectàrees, un terç d’esta superfície al parc natural de la Serra de la Calderona.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment