IMG_6752 RDimecres passat Betera.com publicava un reportatge audiovisual en què es mostrava el treball i les cures que s’estan duent a terme per mantenir amb bona salut dels arbres monumentals de Bétera. Les reaccions a esta bona notícia no s’han fet esperar.

Esquerra Unida de Bétera ha volgut mostrar la seua satisfacció perquè “per fi es comencen a realitzar actuacions que servisquen per evitar el deteriorament que estaven patint alguns dels arbres més monumentals de la nostra localitat”.

La formació política recorda que el 7 d’octubre de 2015 ja van presentar un escrit a l’Ajuntament de Bétera sol·licitant la cura de la carrasca del Pla i la neteja del seu entorn “per evitar l’estat d’abandonament en què es troba”.

EUPV-Bétera també sol·licitava la seua senyalització “perquè les persones que s’acosten pogueren conèixer-la”.

“Pel que una vegada que s’han iniciat les actuacions, reiterem la nostra satisfacció ja que estem convençuts que serviran per conservar els esmentats arbres monumentals i igualment ens sembla molt interessant el fet que estiguen valorant crear una zona d’oci en l’entorn”, han afirmat en un comunicat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment