pleno julio betera 1L’Ajuntament de Bétera va celebrar ahir el ple ordinari corresponent al mes de juliol. Entre els punts de l’ordre del dia el consistori aprovava la taxa que els particulars hauran de pagar per obtindre l’autorització que els permeta tirar coets el 16 d’agost.

El regidor no adscrit, Pedro Gallén, preguntava per un estudi encarregat a l’empresa Intercontrol sobre l’estudi de la qualitat de l’aigua de Bétera i les possibles solucions.

En l’apartat de les mocions s’aprovava per unanimitat una moció presentada per tota la corporació per al control i seguiment de les mocions aprovades en cada una de les sessions plenàries. L’objectiu és vigilar que allò aprovat es porta a terme i informar periòdicament del compliment d’estes mocions.

Els partits de l’oposició (PP, Mas Camarena-CUBE i C’s) presentaven una moció conjunta en què s’insta el govern local a una baixada de l’IBI a partir de 2018. El regidor d’Hisenda rebutjava aprovar aquest text a causa de la falta d’un informe econòmic que garantisca la sostenibilitat financera. Finalment la moció s’aprovava gràcies als 11 vots a favor de tota l’oposició.

L’exalcalde del PP, Germán Cotanda, aprofitava el torn de precs i preguntes per tornar al ple sobre l’Estat del Municipi i explicar el que aquell dia no va saber respondre. I la portaveu de C’s, Eva Martínez, lamentava que Salvador Beltrán l’hagués qualificat de “Happy flower” al anteior ple.

Lamentablement un ple més la majoria dels regidors no van aprofitar el torn de precs i preguntes per al que està pensat, no van tenir en compte el temps establert pel reglament i van provocar la indignació del públic al qual se li comença a acabar la paciència.

? A continuació podeu veure un vídeo resum del ple ordinari del mes de juliol ?

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment