Danses de Bétera 2017La nit del 14 d’agost, vigília del dia de la festa gran, els carrers del centre històric de la localitat acullen des de fa vuit anys un espectacle únic i propi de Bétera ple de música i danses tradicionals.

L’Associació Cultural l’Aljama i l’Ajuntament de Bétera han preparat un any més un taller per a tota la gent que tinga interès en participar en la Nit de les Danses el 14 d’agost i que vullga aprendre a ballar.

El taller d’estiu, totalment gratuït, va començar ahir dimarts i tindrà lloc els dies 11, 18 y 25  de juliol  i els dies 1 i 8 d’agost, de 20:30 a 21:30 hores a l’espai de l’Aljama de l’edifici de La Penya.

Des de l’Aljama de Bétera conviden a tots aquells que vullguen aprendre a ballar i ser un dels protagonistes de la nit de les danses, a acudir a les classes. No importa el nivell o l’edat.

Danses 2014 beteraL’any passat van participar prop de 100 persones, que organitzades per l’Associació Cultural L’Aljama de Bétera, van eixir de la Placeta del Sol fins a la Plaça del Mercat. Tots junts van ballar, durant més d’una hora, les diferents modalitats de danses valencianes al so del tabal i la dolçaina del Grup Xe que burrà!

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment