Ja sabem quin és el restaurant que per votació popular ha fet les millors tapes de la 7a Ruta de la Tapa de Bétera. Els comensals han decidit amb les seues paperetes que el restaurant Ca Serruch haja sigut el més ben valorat i per tant l’establiment guanyador.

Ahir mateix l’Associació de Comerciants de Bétera va realitzar en directe a través de les xarxes socials i des de Casa Nebot el recompte de vots. Ca Serruch s’a imposat amb 63 vots, front als 56 del Restaurant Fusió i els 30 del Gastrobar Izaneus.

“Ha participat molta gent durant esta edició de la ruta, les crítiques eren molt bones i tots ens han donat molts ànims. Estem molt contents pel primer lloc i volem donar-los les gràcies a tots els que han passat pel nostre restaurant a tastar les tapes ja que tot és gràcies a ells”, assegura Mª José Granell.

També es van sortejar els sopars gratuïtes entre els participants. Les persones premiades, al sorteig de sopars per a dues persones a els restaurants vencedors, són Aurora Baena Ruiz (Ca Serruch), Juan Solves Gómez (Fusió) i Pilar Royo Barrachina (Gastrobar Izaneus).

En esta edició s’han participat 19 establiments de Bétera ia la votació popular s’han registrat 288 Vots dels quals 39 han sigut nuls.

Ca Serruch 2

Fotos: tapes Ca Serruch

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment