13159015wEFE. La Unitat Canina de la policia local d’Alacant busca una família d’acollida per a un gos de menys d’un any rescatat a la vora de l’asfíxia després de passar hores a l’interior d’un cotxe aparcat a ple sol.

Segons un comunicat de la regidoria de Seguretat, el propietari ha estat denunciat per un suposat cas de maltractament animal ja que va deixar el gos sense ventilació i durant diverses hores a l’aparcament de l’Auditori de la Diputació (ADDA), tot i que hi havia una temperatura superior als 35 graus centígrads.

Els veïns van alertar la policia local i els agents van comprovar que la vida del gos perillava per asfíxia, de manera que van trencar la finestra del darrere del vehicle per procedir a l’alliberament.

La policia ha obert diligències judicials i denunciat l’amo, al qual se li imputa un presumpte delicte de maltractament animal, i va traslladar amb una grua el vehicle, el qual no tenia assegurança i no tenia passada la ITV.

Ara, la Unitat Canina busca una família d’acollida per a l’animal, que es troba provisionalment a la Protectora.

La regidoria de Seguretat ha advertit que no es poden deixar a gossos ni animals tancats en vehicles en absència dels propietaris, ja que es posa en greu risc la seua vida, i ha afegit aquests fets tenen multes elevades, arriba a la consideració de delicte penal i, fins i tot, pot comportar penes de presó.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment