vi honor betera 1Tal com es vaig aprovar en el ple municipal del mes de maig per unanimitat de tots els grups polítics, l’Ajuntament de Bétera celebrarà el dilluns 24 de juliol a les 19:00 hores al Saló de Plens del Castell el sorteig públic del que eixiran 20 persones que podran assistir al vi d’honor de la Presentació de les Festes del dia 12 d’agost.

Cadascuna de les persones escollides podrà anar amb un un acompanyant. Tots els veïns majors d’edat inscrits al cens podran ser escollits i també es triaran deu persones de reserva.

Les 40 persones podran gaudir d’este acte que dóna per començades les Festes d’Agost i que cada any se celebra als jardins de Casa Nebot just abans que comence a l’Albereda la presentació oficial.

En el vi d’honor les Obreres i els Majorals de 2017 seran els protagonistes acompanyats pels seus familiars i la corporació municipal al qual enguany se sumaran els veïns i veïnes de Bétera.

La moció presentada per corporació i aprovada per unanimitat va ser impulsada pel PSPV-PSOE amb l’objectiu de “fer un pas més i que la festa siga més participativa, més oberta a tots i més popular”, segons va explicar el regidor Fernando Cantarino.

Des que el nou govern dirigit per Cristina Alemany entrara a governar en 2015 el nombre de convidats al vi d’honor s’ha reduït considerablement amb l’objectiu de reduir la despesa de la partida de protocol.

“La nostra voluntat ha sigut la reduir una despesa que considerem innecessaria sobretot en uns anys en què l’objectiu ha sigut l’austeritat i el control de la despesa pública”, va explicar la regidora de Festes, Raquel Puig.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment