IMG-20170617-WA0019El club BTT Bétera va celebrar el passat 17 de juny el seu tradicional ruta en bicicleta de muntanya des de l’estació d’esquí de Javalambre fins a Bétera. Més de cent quilòmetres de recorregut per sendes i pistes forestals que, units a la forta calor d’aquesta edició, van provocar autèntics estralls en els participants. Només cal dir que només 14 dels gairebé seixanta participants van ser capaços de completar íntegrament la ruta.

Els assistents es van desplaçar fins a Javalambre juntament amb les seues bicicletes a l’autobús del club. Només arribar a les pistes d’esquí es va produir el primer incident de la jornada, quan la furgoneta de suport contractada també pel BTT Bétera es va perdre i va obligar a endarrerir una hora l’eixida. Solucionat este primer problema va començar el recorregut i les primeres rampes de pujada al Pic Javalambre van causar els primers abandonaments.

Després de fer un alt per a un ben merescut dinar, els ciclistes van haver de suportar les pitjors hores de calor, que al costat de les nombroses avaries i punxades van provocar que l’arribada a Alcublas per menjar es retardés fins a les quatre de la vesprada.

La majoria dels participants van decidir no seguir patint més i van abandonar en este punt i, com dèiem, finalment van ser només catorze els esforçats ciclistes que van realitzar el tram final fins Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment