13159281wEFE. Problemes tècnics amb la catenària han obligat a interrompre hui el servei de Metrovalencia del línies 1 i 2 entre Àngel Guimerà i Túria, el que ha seu torn ha fet necessari deixar sense subministrament elèctric altres trams i per a la circulació també d’Empalme a València Sud i entre Bailén i Torrent Avinguda.

Fonts de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) han explicat a EFE que l’origen s’ha produït en el tram Àngel Guimerà-Túria i cap a les 9 hores s’ha hagut d’interrompre la circulació entre Nou Centre i la Gran Via Ferran el Catòlic.

Com a conseqüència de la reparació de la catenària en aquest punt, s’ha hagut de deixar sense subministrament elèctric altres trams i per això, s’ha tallat la circulació en els trams d’Empalme-València Sud i Bailén-Torrent, aquest últim amb afecció també a la línia 7.

Les mateixes fonts no han precisat el temps en què permaneixeran interrompudes les línies perquè dependrà de si només cal tensar la catenària o canviar-la, i han confirmat que mentre que s’estiga procedint a la reparació, la circulació en els esmentats trams romandrà interrompuda.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment