13159281wEFE. Problemes tècnics amb la catenària han obligat a interrompre hui el servei de Metrovalencia del línies 1 i 2 entre Àngel Guimerà i Túria, el que ha seu torn ha fet necessari deixar sense subministrament elèctric altres trams i per a la circulació també d’Empalme a València Sud i entre Bailén i Torrent Avinguda.

Fonts de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) han explicat a EFE que l’origen s’ha produït en el tram Àngel Guimerà-Túria i cap a les 9 hores s’ha hagut d’interrompre la circulació entre Nou Centre i la Gran Via Ferran el Catòlic.

Com a conseqüència de la reparació de la catenària en aquest punt, s’ha hagut de deixar sense subministrament elèctric altres trams i per això, s’ha tallat la circulació en els trams d’Empalme-València Sud i Bailén-Torrent, aquest últim amb afecció també a la línia 7.

Les mateixes fonts no han precisat el temps en què permaneixeran interrompudes les línies perquè dependrà de si només cal tensar la catenària o canviar-la, i han confirmat que mentre que s’estiga procedint a la reparació, la circulació en els esmentats trams romandrà interrompuda.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment